20.11.2013

Elinkeinojen kehittämisohjelman uudistaminen

Rovaniemen kaupungin elinkeino- ja aluekehitysyksikkö on aloittanut kesäkuussa yhteistyössä alueen yritysten, oppilaitosten sekä muiden sidosryhmien kanssa Rovaniemen elinkeinojen kehittämisohjelman päivittämisen vuosille 2014-2016. Päivitystyön toteutuksessa asiantuntijana toimii DHS Oy Audit Partners Lapin ELY-keskuksen Yritysten liiketoimintaosaamisen ja seudullisten yrityspalveluverkostojen kehittäminen Lapissa 2008–2013 -hankkeen rahoittamana.

Tämän sivun tarkoituksena on toimia vuorovaikutteisena alustana, jossa päivitystyöstä kiinnostuneet tahot voivat kommentoida uudistuksia suoraan blogiin tuoden esiin omia ideoitaan ja toivomuksiaan asioista, jotka tulisi ottaa huomioon elinkeinojen kehittämisohjelman päivitystyössä.

Uusimmat blogipäivitykset löytyvät sivun oikeasta reunasta "Blogin sisältö" -kohdan alta, jossa mm. tietoa Rovaniemen alueen nykytilasta, tilastoja väestöstä, yrityksistä ja toimialoista sekä työttömyydestä ja työllisyydestä. Sivuilla julkaistaan myös uusinta tietoa kehittämisohjelman sisällöstä, kuten esimerkiksi uusista työpajoissa määritellyistä kilpailukykytekijöistä ja niiden sisällöistä.

Kolmas ja viimeinen työpaja järjestettiin tiistaina 22.10. Joulukassa, kiitokset kaikille työpajoihin osallistuneille.

-Rovaniemen kaupunki/Elinkeino- ja aluekehitysyksikkö

1 kommentti:

  1. Tänne voi jättää mahdolliset kommentit/kehittämisehdotukset.

    Kommentoida voi joko omalla nimellä tai nimettömästi.

    VastaaPoista